logo songteksten.net

Onbekende acteurs gecast als The Beatles in film over manager

De nieuwe biopic Midas Man, over manager Brian Epstein, heeft zijn Beatles gevonden. In de film over 'de vijfde Beatle' kruipen relatief jonge en onbekende acteurs in de huid van de legendarische popgroep.

John Lennon wordt gespeeld door Jonah Lees, die een rol speelde in de Netflix-serie The Letter for the King. Blake Richardson vertolkt Paul McCartney, en Leo Harvey Elledge en Campwell Wallace kruipen in de rol van respectievelijk George Harrison en Ringo Starr. Eerder werd al bekend dat Jacob Fortune-Lloyd, die onder meer een rol speelde in de Netflix-hit Queen's Gambit, de hoofdrol speelt. Ook is er een rol weggelegd voor Adam Lawrence, als voormalig Beatles-drummer Pete Best.

De productie van de film lag een tijdje stil omdat regisseur Jonas Ã…kerlund opstapte. Hij is inmiddels vervangen door Sara Sugarland, waarna de opnames weer zijn hervat.

Midas Man gaat over het leven van Brian Epstein, onder wie de Beatles in de jaren 60 groot werden. Hij raadde de band onder meer aan om in keurige kostuums te gaan optreden en niet meer te eten en drinken op het podium. Epstein was van 1962 tot zijn dood in 1967 manager van de Fab Four.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren