logo songteksten.net

Finale K2 zoekt K3 trekt 719.000 kijkers

De finale van K2 zoekt K3 heeft zaterdagavond 719.000 kijkers getrokken. Daarmee staat het SBS6-programma volgens Stichting KijkOnderzoek op de dertiende plaats van de 25 best bekeken uitzendingen van de dag. In de spannende finale trok de Nederlandse Julia aan het langste eind, waardoor zij zich bij de bekende meidengroep mag voegen.

De finale was veruit de best bekeken aflevering van de reeks. Het programma, waarin de meidengroep op zoek ging naar een vervanger voor de vertrokken Klaasje, belandde vaak niet eens in de top 25 best bekeken programma's van de dag. Op het dieptepunt trok de show, die in de afgelopen weken op vrijdagavond werd uitgezonden, slechts 185.000 kijkers.

Vermoedelijk hebben de lage kijkcijfers mede te maken met het feit dat het programma in Belgiƫ een week voorliep. Zo werd vorige week al duidelijk dat alle mannelijke kandidaten waren uitgeschakeld, terwijl dit pas vrijdag in Nederland te zien was. Alleen de finale werd live en gelijktijdig in Belgiƫ en Nederland uitgezonden.

De top 3 van best bekeken programma's van zaterdag werden allen uitgezonden op NPO 1. Het NOS Journaal van 20.00 uur was koploper met ruim 2,1 miljoen kijkers. Even Tot Hier volgde met 1,8 miljoen en Victor Mids trok met Mindf*ck ruim 1,5 miljoen kijkers.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren