logo songteksten.net

Mariah Carey linkt betere stem aan zwangerschap

(Novum/AP) - De stem van Mariah Carey is enorm verbeterd door haar zwangerschap. Dat zegt de 42-jarige zangeres, die in april beviel van een twee-eiige tweeling. "Ik heb het gevoel dat mijn zwangerschap vocaal gezien goed voor me is geweest", vertelt ze. "Op dit moment is mijn stem in grote vorm."

Carey, die na de geboorte van haar kinderen Monroe en Moroccan bijna vijftien kilo verloor, leed tijdens haar draagperiode aan zwangerschapsdiabetes en bloedvergiftiging. "Ik wist dat ik zou aankomen, maar ik had geen rekening gehouden met de pijn die erbij kwam kijken. Ik vroeg me af of ik ooit nog zou kunnen lopen. Ik kon niet eens zonder hulp uit mijn stoel komen."

Naast gezonde voeding zorgde Carey tijdens de zwangerschap voor genoeg beweging, hoewel ze daarin niet veel steun kreeg van haar man Nick Cannon. "Hij ziet er geweldig uit terwijl hij alles eet wat hij wil. Daar ben ik jaloers op", bekent ze. "Maar soms is het ook fijn, want hij heeft snoep naast het bed liggen en soms pik ik daar wat van."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren