logo songteksten.net

Politie doet inval bij huis Marilyn Manson

De politie van Los Angeles is het huis van Marilyn Manson in West Hollywood maandag binnengevallen. De inval zou zijn gedaan vanwege Manson's lopende onderzoeken naar seksueel misbruik. Dit meldt TMZ.

Manson was op het moment dat de politie arriveerde niet thuis, waarop zijn deur werd geforceerd. De aanwezige agenten hadden een huiszoekingsbevel bij zich om zichzelf toegang tot het pand te kunnen verlenen. Er werden onder meer hard drives van computers in beslag genomen, die bekeken zullen worden voordat Manson's zaak wordt overgedragen aan de openbaar aanklager van Los Angeles.

Manson wordt verdacht van mishandeling en het seksueel en emotioneel misbruiken van meerdere vrouwen die naar voren zijn gekomen met hun verhaal. Zo zou de zanger een kamer in zijn huis hebben die volledig geïsoleerd is tegen geluid, waarin hij vrouwen opsloot, mishandelde en misbruikte.

Zelf zegt Manson onschuldig te zijn en meent hij dat er sprake is van een hetze tegen hem. Volgens hem waren alle seksuele contacten die hij heeft gehad in overeenstemming met de betreffende vrouwen.

Laatst gewijzigd op: 8 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren