logo songteksten.net

Jan Smit ontkent ruzie met zus Monique

Jan Smit ontkent dat hij ruzie heeft met zijn zus Monique. "Absoluut niet", zegt de zanger in een interview met de Telegraaf.

Dat beeld ontstond onlangs toen Jan volgens sommigen koeltjes over zijn zus sprak bij RTL Boulevard. Daar vertelde hij over het project 2 Kleine Kleutertjes, een serie tekenfilmpjes met liedjes, boeken en een theatervoorstelling. Dat project startte hij samen met Monique, maar zij werkt daar nu niet meer aan mee. Zij is een paar jaar geleden een eigen project gestart, Kleuterpop. Daarover zei Jan bij RTL Boulevard dat ze elkaar succes hebben gewenst, maar dat hij ook niet in Kleuterpop zit. Dat "moet ze zelf weten".

Die opmerking zorgde voor veel speculaties over de band tussen broer en zus. Maar nu zegt Jan Smit dus dat er niets aan de hand is. "Je hebt een interview van vaak een half uur, ze knippen datgene eruit wat hen het beste uitkomt natuurlijk", vertelt hij in de video.

Ook geen rol in animatiefilm

Ook in de nieuwe animatiefilm over de kleutertjes, Een Dag Om Nooit Te Vergeten, heeft Monique geen rol. "Toen dit project kwam, heb ik gekozen voor andere mensen. Chantal Janzen speelt mijn vrouw, Simone Kleinsma mijn oma. Toen waren de rollen op, zo simpel is het."

Moniques reactie komt ook in de video aan bod. "Er is geen ruzie", benadrukt ze. "Dat willen mensen graag, heb ik het idee. Ik heb er drie jaar geleden zelf voor gekozen om Kleuterpop te beginnen omdat ik heel graag iets voor mezelf wilde en niet meer afhankelijk wilde zijn van anderen. Met veel succes gelukkig."

Laatst gewijzigd op: 8 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren