logo songteksten.net

Album Los Angeles, the Voices binnen op nummer een

(Novum) - Los Angeles, the Voices is met de nieuwe cd Because We Believe binnengekomen op de eerste plaats van de Album Top 100. De zanggroep met onder anderen Gordon stoot Frans Bauer na een week van de koppositie.

De top tien van best verkochte platen wordt gedomineerd door Nederlandse acts. Frans Bauer, Marco Borsato en Jan Smit bezetten al meerdere weken een plek in deze top tien. Spinvis komt binnen op de vijfde plaats met Tot Ziens, Justine Keller. Waylon staat in de eerste week met zijn nieuwe plaat After All op plaats acht.

Gers Pardoel staat voor de derde week bovenaan in de Single Top 100 met Ik Neem Je Mee. Gotye en Kimbra staan met Somebody that I Used to Know wederom op de tweede plaats. Birdy sluit met Skinny Love de top drie van best verkochte singles.

Ook in de Single Top 100 stormt een aantal Nederlanders met hun nieuwe single de hitlijst binnen. Nick & Simon bezetten met Bij Je Zijn de zesde plaats. Niemand Anders van Jeroen van der Boom komt binnen op plaats acht. Het nummer Hoeren Neuken, Nooit Meer Werken van Corry Konings en New Kids staat op de twaalfde plek in de hitlijst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren