logo songteksten.net

BNNVARA zendt resterende deel Tik M Aan in middag uit

Het resterende deel van het geflopte BNNVARA-programma Tik M Aan wordt vlak voor de kerst alsnog uitgezonden. NPO 1 heeft de laatste vier afleveringen tussen 21 en 24 december in de middag geprogrammeerd, zo laat BNNVARA weten.

Tik M Aan, gepresenteerd door Emma Wortelboer en Frank Evenblij, werd in april stilgelegd toen bij drie van de deelnemende teams corona was vastgesteld. Er was toen pas een aflevering uitgezonden.

"Afleveringen 2 tot en met 5 hebben een tijd op de plank gelegen wegens een vol uitzendschema, maar nu is het eindelijk zover", zegt producent Maja Braun van BNNVARA. "Wel op een ander tijdstip dan gepland, maar dat biedt ook kansen; midden in de kerstvakantie kunnen jong en oud in de middag mooi samen Tik M Aan kijken."

In het programma gaan zeven koppels met elkaar de strijd aan om met heel omslachtige 'machines' heel simpele taken of handelingen uit te voeren. Ondanks dat er 836.000 mensen naar de eerste aflevering keken, kreeg het programma veel kritiek. Tik M Aan werd zelfs genomineerd voor een TV Knol voor het slechtste programma van het afgelopen jaar.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren