logo songteksten.net

Duet Emma Heesters en Marco Borsato komt voorlopig niet uit

Het duet dat Emma Heesters onlangs opnam met Marco Borsato komt voorlopig niet uit. In Tijd voor Max vertelde de zangeres dinsdag dat het liedje er inderdaad ligt, maar dat nog allerminst duidelijk is wat daarmee gaat gebeuren.

"Ja, ik heb een nummer met hem opgenomen, maar dat is veel groter gemaakt dan het eigenlijk was", zegt Heesters gevraagd naar de samenwerking met Borsato. "Dus er ligt een nummer, maar wat daarmee gedaan wordt, dat weten we nog niet." Als presentator Siebrand Niessen vraag of het liedje nog uitkomt, antwoordt Heesters dat voorlopig niet gaat gebeuren. "Nu is daar geen sprake van. Eerst maar eens kerst vieren", zegt Heesters verwijzend naar haar nieuwe kerstsingle, die wél uit is.

Vorige week vertelde Heesters in RTL Boulevard nog dat ze zo trots was op de samenwerking met de hitzanger. "Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco", zei ze toen.

Het nieuws over de single is het volgende in een toch al rumoerige week voor Borsato. Al enige tijd doen er geruchten de ronde over mogelijk grensoverschrijdend gedrag van de zanger tegenover jonge kandidaten van The Voice of Holland en The Voice kids. Zijn management liet vorige week weten dat de zanger "op enig moment dat hem uitkomt" met een verklaring zal komen. Dinsdag annuleerde hij zijn eerder al verplaatste clubtour helemaal.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren