logo songteksten.net

Christina Aguilera schittert bij People's Choice Awards

Nadat Christina Aguilera een optreden gaf tijdens de People's Choice Awards werd ze beloond met de allereerste Music Icon Award die ooit is uitgereikt. De 40-jarige zangeres won tijdens haar indrukwekkende carrière al vijf Grammy Awards, maakte acht albums en won verschillende andere prijzen, maar deze award was bijzonder voor haar, zo liet ze weten in haar dankwoord.

"Het is een enorme eer om de Icon Award te krijgen. Ik ben al 30 jaar werkzaam in de muziekindustrie en probeer via mijn muziek boodschappen door te geven. Mijn muziek is voor alle fighters in deze wereld, die in zichzelf geloven. Nummers als You Are Beautiful en Fighter zijn voor veel mensen inspirerend geweest, dat weet ik omdat ik daar heel veel emails en berichtjes over heb gekregen. Dat raakt me," aldus Christina.

De zangeres bedankte haar dansers, zonder wie ze "niet zou zijn wie ze nu is". Maar Aguilera bedankte vooral haar kinderen Max (13) en Summer (7), evenals haar verloofde Matthew Rutler. "Matty, bedankt dat je er altijd bent. En natuurlijk mijn echte iconen, mijn engeltjes, mijn baby's Max en Summer. Ik hou van jullie."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren