logo songteksten.net

Derde Kingsman-film gaat na twee jaar eindelijk in première

Het derde deel in de succesvolle Kingsman-film gaat begin januari eindelijk draaien in de Nederlandse bioscopen. Dat heeft distributeur Disney Netherlands woensdag laten weten. De release staat nu gepland voor 5 januari, ondanks de huidige avondlockdown. Deze verbiedt het bioscopen om na 17.00 uur nog bezoekers te ontvangen.

Kingsman 3 stond oorspronkelijk gepland voor een release begin 2020. Maar door de coronacrisis werd deze première meerdere malen uitgesteld. In de prequel wordt de oorsprong van de speciale geheime Britse spionnendienst uit de doeken gedaan. Niet Taron Egerton, maar Ralph Fiennes speelt ditmaal de hoofdrol.

Ook de Nederlandse acteur Olivier Richters heeft een bijrol in de film. De 'Dutch Giant' timmert hard aan de weg in Hollywood. Zo was hij te zien in de Marvel-film Black Widow en is hij nu bezig met de opnames van Indiana Jones 5 waarin hij een belangrijke bijrol heeft.

Vanwege de avondlockdown zijn veel films die met kerst in de bioscopen zouden draaien voor onbepaalde tijd uitgesteld, zoals Soof 3 en Bon Bini Holland 3.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren