logo songteksten.net

Cast Cowboy Bepop reageert teleurgesteld op cancelen serie

De cast van Cowboy Bebop is teleurgesteld over het besluit van Netflix om geen tweede seizoen van de serie te maken. De liveactionversie van de Japanse animeserie met dezelfde naam ging vorige maand van start op de streamingservice.

De nieuwe serie werd lauw ontvangen door critici en scoorde niet lang en hoog in de Top 10-lijsten die Netflix tegenwoordig per land vrijgeeft. De streamingservice wacht bij de meeste shows de resultaten van de eerste maand af, maar besloot dus al binnen drie weken met CowboyBebop te stoppen.

Hoofdrolspeler John Cho reageerde niet expliciet op het cancelen van de serie, maar plaatste kort nadat het nieuws bekend werd een gif-animatie op Twitter met de boodschap "Ik ben oké".

Producent Javier Grillo-Marxuach schreef op Twitter dat hij het "geweldig vond" om aan Cowboy Bepop te werken. "Ik wou dat we onze plannen voor een tweede seizoen hadden kunnen realiseren", aldus de teleurgestelde producent. Mason Alexander Park, die de rol van Gren op zich nam in de serie, plaatste op Instagram een foto met John Cho. "Zwaar teleurgesteld... tot ziens Space Cowboy", schreef Park bij de foto.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren