logo songteksten.net

Halve finale Masked Singer trekt niet meer kijkers

De halve finale van The Masked Singer heeft vrijdagavond ruim 2,6 miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Het was daarmee vrijdagavond het best bekeken programma op de Nederlandse televisie.

De halve finale van de zangshow met verklede BN'ers trok evenveel kijkers als de kwartfinale, die een week eerder werd uitgezonden. De halve en de kwart finale van het vorige seizoen trokken toentertijd meer kijkers, namelijk ruim 2,9 miljoen mensen.

De grote finale vestigde in 2020 een record voor RTL. Met bijna 4 miljoen kijkers was The Masked Singer toen het best bekeken programma van RTL sinds de Idols-finale van 2003.

Na The Masked Singer volgden in de kijkcijferlijst, traditiegetrouw, drie journaals: het NOS Journaal van 20.00 uur (1,7 miljoen), het Half Acht Nieuws van RTL (1,5 miljoen) en het NOS Journaal van 18.00 uur (1,1 miljoen). De laatste uitzending van de NPO-hit BuZa trok vrijdagavond 768.000 kijkers, goed voor een twaalfde plek in de lijst.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren