logo songteksten.net

Indiase gekroond tot Miss Universe

Harnaaz Sandhu heeft maandag in Israƫl de Miss Universe-verkiezing gewonnen. De Nederlandse Julia Sinning zat niet bij de laatste zestien kandidaten in de race om de kroon.

Nadat het deelnemersveld van tachtig naar zestien kandidaten was geslonken, werd het voor de Arubaanse Thessaly Zimmerman spannend. De 27-jarige wist het vervolgens tot de top tien te schoppen. Ze viel af toen de jury de vijf finalisten koos: Miss Filipijnen, Miss Paraguay, Miss Colombia, Miss Zuid-Afrika en Miss India.

Nadia Ferreira uit Paraguay werd uiteindelijk de runner-up en de 21-jarige Sandhu uit India mocht de kroon opzetten. Volgens Yahoo werkt zij als actrice in Bollywood en noemde ze tijdens de wedstrijd Priyanka Chopra haar grote voorbeeld.

De verkiezing was in verband met nieuwe reisbeperkingen vanwege de Omicron-variant bijna niet doorgegaan. De Israƫlische minister van Toerisme Yoel Razvozov liet vorige week echter weten dat de deelnemers een vrijstelling hadden gekregen. Wel moesten ze tijdens hun verblijf meerdere PCR-testen laten afnemen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren