logo songteksten.net

Snoop Dogg maakt met 50 Cent serie over zijn moordzaak

Snoop Dogg werkt aan een tv-serie over zijn eigen moordzaak in de jaren 90. Collega-rapper 50 Cent is bij de serie A Moment in Time: Murder was the Case, die wordt gemaakt voor de Amerikaanse zender Starz, als uitvoerend producent betrokken.

De serie speelt zich af in 1993; het jaar dat Snoop Dogg (50) werd beschuldigd van het vermoorden van een lid uit een rivaliserende bende. De rechtszaak vond plaats tijdens de release van Doggystyle, het debuutalbum van de rapper. Op die succesvolle plaat staat het nummer Murder Was The Case, waarin hij rapt dat hij iemand vermoordt. De gewelddadige tekst van het liedje werd tijdens het proces meermaals aangehaald. Snoop werd uiteindelijk vrijgesproken.

50 Cent noemt het in een verklaring aan Amerikaanse media een "ongelooflijk" verhaal. "Snoop had het grootste album van het land en vocht tegelijkertijd in de rechtbank voor zijn vrijheid." Snoop is blij dat hij het kan vertellen. "Dit was een keerpunt in mijn leven en carrière en ik heb bewust gewacht tot ik de juiste partner had gevonden om dit naar het scherm te brengen."

Wanneer de serie te zien zal zijn en wie erin spelen, is nog niet bekendgemaakt.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren