logo songteksten.net

Borsato en Krystl verrassen elkaar met nominaties

(Novum) - Marco Borsato en Krystl hebben elkaar zaterdagavond verrast met nominaties voor de 100% NL Awards. Beide artiesten dachten dat ze enkel de ander blij nieuws zouden brengen. "Ik ben erin geluisd", concludeerde Borsato toen ook hij twee nominaties ontving. "We zijn alle twee gefopt."

Voor aanvang van Borsato's show Dromen Durven Delen: Dichtbij On Tour verraste hij Krystl, die tijdens de concerten te gast is, in de kleedkamer. "Ik heb een klein verrassinkje. Hoe leuk is het dat ik jou deze nominatie mag geven", zei de 44-jarige zanger. Krystl is in de race voor de titel beste nieuwkomer van het jaar en maakt kans op de prijs voor album van het jaar.

Borsato werd op zijn beurt overvallen door Krystl. Zij overhandigde de zanger de nominaties voor artiest van het jaar en hit van het jaar voor de single Dichtbij. "Ze hebben ons mooi in de maling genomen", concludeerde de 28-jarige zangeres voordat ze haar gastheer de twee lp's overhandigde. "Gelukkig hoef ik het niet tegen je op te nemen", reageerde Borsato.

De 100% NL Awards worden elk jaar uitgereikt door radiozender 100% NL. De prijzen worden in januari uitgedeeld, de genomineerden worden traditiegetrouw in november bekendgemaakt. De overige kanshebbers worden de komende week onthuld. Tot oudejaarsdag kunnen luisteraars stemmen op hun favoriet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren