logo songteksten.net

Brad Pitts film Bullet Train vertraagd

De Bullet Train van Brad Pitt zal volgend jaar later dan gepland vertrekken. De release van de film, die zich afspeelt in een Japanse sneltrein, is drie maanden uitgesteld.

De film, met naast Pitt ook onder meer Sandra Bullock, Joey King, Brian Tyree Henry, Michael Shannon en Aaron Taylor-Johnson in de gelederen, zou begin april uitkomen. Dat wordt nu volgens The Wrap half juli. Bullet Train, van Deadpool 2-regisseur David Leitch, komt uit in Imax- en reguliere bioscoopzalen.

De actiethriller is gebaseerd op een boek van de Japanse schrijver Kōtarō Isaka. Bullet Train volgt een groep huurmoordenaars die zich allemaal om verschillende, en soms tegenstrijdige, redenen in een sneltrein naar Tokio bevinden.

Vorig jaar gingen er een tijdlang geruchten dat Lady Gaga te zien zou zijn in de film. Uiteindelijk werd Sandra Bullock echter gecast in de vrouwelijke hoofdrol. Volgens Collider was dat omdat de opnames van Gaga's film House of Gucci vanwege het coronavirus waren uitgelopen, en ze daardoor niet beschikbaar was voor Bullet Train.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren