logo songteksten.net

Zus Britney Spears keert ondanks protest terug in Netflix-serie

Jamie Lynn Spears, de jongere zus van Britney, zal opnieuw te zien zijn in de Netflix-serie Sweet Magnolias. Dat liet ze weten via Instagram. "NOREEN IS BACKKKKKK!!! Ik ben zo dankbaar om deel uit te maken van dit team. Seizoen 2, 4 februari 2022," aldus de 30-jarige Jamie Lynn, die de mogelijkheid om te reageren limiteerde.

Spears speelt de rol van Noreen Fitzgibbons, de zwangere verloofde van het personage dat door Chris Klein gespeeld wordt. In juni werd er een petitie gestart om Jamie Lynn te verwijderen uit de serie omdat de maker van de petitie haar rol in de zaak rondom Britneys conservatorschap zeer dubieus vindt. "Jamie Lynn Spears is onderdeel geweest van de vreselijke en mensonterende situatie van Britney Spears. We hebben de waarheid leren kennen en weten nu dat zij net zo corrupt en verantwoordelijk is voor alles wat er is gebeurd. Ze leeft van Britneys geld, terwijl die niet eens bij haar eigen geld kon. Netflix, verwijder deze vrouw uit de serie. We willen haar niet zien, nu niet, nooit niet," aldus Makalah Mcnatt.

De petitie kreeg 26.000 handtekeningen die aangeboden werden aan Netflix. De serie was al in productie toen er later in het jaar meer bekend werd over de situatie waarin Britney zich al 13 jaar bevond. Fans van de zangeres roepen nu op de serie massaal te gaan boycotten.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren