logo songteksten.net

Kijkers lopen niet warm voor fractieleiders: Beau verslaat Op1

De strijd tussen de twee grote latenighttalkshows is woensdagavond gewonnen door Beau. Naar de RTL-talkshow keken 922.000 mensen, terwijl 734.000 mensen inschakelden voor NPO-concurrent Op1, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Op1 leek op papier de winnaar te zijn: de vier fractieleiders van de partijen die de vorige en de volgende coalitie vormen zaten exclusief bij Sven Kockelmann. Mark Rutte, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Gert-Jan Segers vertelden wat er anders gaat zijn aan Rutte IV. Opvallend is dat 1,6 miljoen kijkers wel een deel van het gesprek zagen, maar niet de behoefte voelden om tot het einde te kijken. Dat gold overigens ook voor Beau: 2,2 miljoen mensen zagen een stukje van Beau.

In Beau vertelden Frank Lammers en Ricky Koole wat zij het mooiste kerstnummer vonden. Ook werd er nagepraat over de zaak-Borsato en over de veroordeling van Thierry Baudet voor het plaatsen van Tweets waarin hij de Holocaust vergeleek met de niet-gevaccineerden in de huidige samenleving. De rechter bepaalde dat hij deze moet verwijderen.

De best bekeken programma's van de woensdagavond waren, traditiegetrouw, het NOS Journaal van 20.00 uur (2,2 miljoen kijkers) en De Slimste Mens (1,7 miljoen kijkers). De Slimste Mens trok de avond daarvoor overigens nog 2 miljoen kijkers.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren