logo songteksten.net

Donnie, Berget Lewis en Frans Bauer in RTL-spelshow Secret Duets

Zangeres Berget Lewis, rapper Donnie en zanger Frans Bauer zijn eind deze maand als panelleden te zien in de nieuwe muzikale spelshow Secret Duets op RTL 4. Donderdag maakte de zender bekend welke BN'ers er allemaal in het programma een duet gaan zingen met een geheime gastartiest wiens identiteit ze vervolgens moeten achterhalen.

Ook zangers Dave von Raven (The Kik) en Gerard Joling, musicalacteur/cabaretier Richard Groenendijk en zangeressen Karin Bloemen, Samantha Steenwijk en Shirma Rouse behoren tot de BN'ers die in het panel plaatsnemen.

Elke aflevering moeten vier van de panelleden een duet zingen met iemand die naast hen aan de andere kant van een muur staat. Aan de panelleden de taak om te raden met wie ze samen zingen. De overige BN'ers raden mee en geven daarnaast commentaar op de optredens.

Secret Duets, dat vanaf 30 december bij RTL 4 te zien is, wordt gepresenteerd door Jamai Loman. Aan het einde van elke aflevering zingt de presentator zelf ook een eigen duet met een te raden gast.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren