logo songteksten.net

Spike Lee tekent lucratief contract bij Netflix

Goed nieuws voor Spike Lee. De filmmaker heeft een meerderjarige deal getekend bij Netflix, waar hij een aantal projecten gaat regisseren en produceren. De Oscarwinnaar gaat vanaf januari aan de slag en krijgt van Netflix de financiële support om zijn missie om jong talent zich te laten ontwikkelen verder uit te bouwen. Dit meldt Deadline.

"Er is geen betere manier voor mij en mijn bedrijf dan het nieuwe jaar te beginnen met een partnerschap met de onbevreesde leiders van Netflix. Naast mijn eigen projecten gaan we ons ook focussen op nieuwe, diverse verhalenvertellers. De jeugd moet bediend worden! En zo is het," aldus Lee.

Netflix is zeer content met de komst van de gerenommeerde filmmaker. "Gedurende Spikes geweldige carrière heeft hij ons dankzij zijn manier van schrijven en regisseren waardevolle inzichten gegeven over de tijd waarin we leven en wist daarbij ook enorm entertainend te blijven. We zijn vereerd om deze relatie met Spike aan te gaan en kijken uit naar het volgende hoofdstuk," zei Scott Stuber, Head Of Global Film bij de streamingservice.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren