logo songteksten.net

Finale The Masked Singer trekt ruim 2,5 miljoen kijkers

De finale van The Masked Singer heeft vrijdag gemiddeld ruim 2,5 miljoen kijkers naar RTL 4 getrokken en was daarmee het best bekeken programma van de dag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zanger en musicalacteur Jamai Loman kwam als winnaar uit het cupidopak tevoorschijn. Hij won het rechtstreekse duel van zangeres Emma Heesters, die vermomd was als krokodil.

Dit jaar was er minder belangstelling voor de eindstrijd van het zangprogramma. Vorig jaar trok de finale die door zanger Jan Dulles werd gewonnen bijna 4 miljoen kijkers. Op sociale media was er vrijdag nogal wat kritiek op het langdradige verloop van de finale en de vele reclames tussen het programma door.

Na The Masked Singer was het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 het best bekeken, daar schakelden ruim 1,7 miljoen mensen voor in. Het RTL Nieuws van half acht trok meer dan 1,6 miljoen kijkers en was goed voor een derde plek in de lijst. De slimste mens trok op NPO 2 ruim 1,2 miljoen kijkers en de registratie van het kerstgala van André Rieu in Maastricht was goed voor 913.000 kijkers. Op SBS6 trok de kerstfilm Home Alone 2: Lost in New York 361.000 belangstellenden.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren