logo songteksten.net

Snoop Dogg verdrietig na fatale steekpartij bij concert

Snoop Dogg hoopt dat de vrede snel zal terugkeren in de hiphopwereld na de steekpartij waarbij Drakeo the Ruler dit weekend omkwam. Op Twitter liet de artiest weten dat hij verdrietig was over de gebeurtenissen backstage bij het Once Upon a Time-festival in Los Angeles.

Drakeo the Ruler werd volgens de Los Angeles Times zaterdagavond in het backstagegebied van het festival in het Banc of California Stadium belaagd door een groep mensen. Daarbij werd de 28-jarige neergestoken. Zondagochtend bevestigde het management van de rapper aan de krant dat hij aan zijn verwondingen was overleden.

In zijn tweet condoleert Snoop Dogg de familie van Drakeo the Ruler, die eigenlijk Darrell Caldwell heette, en zegt hij over het festival: "Als een van de vele artiesten daar was het mijn bedoeling om positieve vibes mijn stad LA in te sturen." Hij vertelt dat hij in zijn kleedkamer was toen hij werd ingelicht over het festival, en daarop meteen is vertrokken. "Pas alsjeblieft op elkaar, hou van elkaar en hou het veilig. Ik bid voor vrede in de hiphopwereld."

Er is nog niet veel bekend over de toedracht van de steekpartij. Caldwell zat tot vorig jaar een tijd vast op verdenking van een moord in 2016. Hij werd daarvan vrijgesproken maar vervolgd voor betrokkenheid bij de moord. Hij sloot uiteindelijk een deal met het OM en werd in november van 2020 vrijgelaten. Tijdens de rechtszaak hielden aanklagers in Los Angeles vol dat de 'rap crew' van Drakeo the Ruler een gang was.

Laatst gewijzigd op: 7 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren