logo songteksten.net

Chris Noth ontslagen bij serie The Equalizer

Acteur Chris Noth zal niet meer te zien zijn in serie The Equalizer. Dat hebben de producenten van de thrillershow bekendgemaakt nadat drie vrouwen naar buiten zijn gekomen met misbruikbeschuldigingen aan het adres van Noth.

De Sex and the City-acteur was sinds februari te zien in The Equalizer, een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren 80 die ook leidde tot films in 2014 en 2018. Queen Latifah speelt de hoofdrol in de serie, waarvan volgens zender CBS nog één aflevering uitkomt met Noth erin, omdat die episode al is opgenomen.

Twee vrouwen deden vorige week onafhankelijk van elkaar hun verhaal over Noth in The Hollywood Reporter. Zij beschuldigen hem van verkrachting. Het misbruik zo plaatsgevonden hebben in 2004 en 2015. Na hun relaas meldde een derde vermeend slachtoffer zich bij The Daily Beast. Zij zegt dat ze in 2010 ternauwernood kon wegkomen toen Noth haar tot seks probeerde te dwingen.

De 67-jarige acteur ontkent, in een verklaring stelde hij dat de seksuele ontmoetingen met wederzijdse instemming plaatsvonden. Dit weekend liet Noths managementbureau A3 hem vallen. Spinningfietsmerk Peloton verwijderde vrijdag een commercial waarin het bedrijf inhaakte op Noths rol in And Just Like That..., een reboot van Sex and the City. Ook viel de verkoop van zijn tequilamerk in het water vanwege de aantijgingen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren