logo songteksten.net

Doek valt definitief voor musical Jagged Little Pill

Jagged Little Pill, de musical gebaseerd op de liedjes van Alanis Morissette, heeft de deuren voorgoed gesloten. De producenten van het theaterstuk maakten maandag bekend dat Jagged Little Pill niet zal terugkeren na de huidige coronasluiting op Broadway.

De musical opende eind 2019 op Broadway. De musical sleepte dit jaar vijftien Tony-nominaties in de wacht, alhoewel daar slechts twee van werden verzilverd: Diablo Cody won voor het script en Lauren Patten voor beste vrouwelijke hoofdrol.

In een statement laten de producenten van de musical weten: "De drastische ontwikkelingen deze week rond de omikronvariant hebben alles veranderd. We zijn ontdaan over wat weer een substantiƫle gezondheidscrisis lijkt te worden en na verschillende positieve coronatesten binnen ons gezelschap moeten we de gezondheid en veiligheid van onze cast, crew en hele team voorop stellen. Gezien de extreme onzekere winterperiode die voor ons ligt hebben we de moeilijke beslissing genomen om de deuren te sluiten."

Veel Broadwayproducties hebben vorige week voorstellingen moeten afzeggen in verband met de stijgende coronacijfers in New York. Een aantal grote shows, waaronder Dear Evan Hansen, Aladdin en Hamilton, keren in ieder geval tot de kerst niet terug.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren