logo songteksten.net

Amerikaanse Critics Choice Awards uitgesteld door omikronvariant

Het nieuwe awardseizoen in Amerika begint niet goed. De Critics Choice Awards, die op 9 januari uitgereikt zouden worden, zijn vanwege de stijgende besmettingen met de omikronvariant van het coronavirus tot nader order uitgesteld. Dat heeft de organisatie in een verklaring laten weten.

"Na lang overleg met onze partners bij televisiezenders The CW en TBS hebben we gezamenlijk besloten dat de enige verantwoordelijke beslissing die we op dit moment kunnen nemen, het uitstellen is van de 27e editie van de jaarlijkse Critics Choice Awards. We hebben dagelijks contact met medewerkers van LA County Public Health en kijken nu naar een nieuwe datum tijdens het aankomende seizoen waarop we ons gala kunnen houden. Daarbij blijft ieders gezondheid en veiligheid onze prioriteit. We zullen deze informatie delen zodra dat mogelijk is", aldus de organisatie.

In januari werden de awards nog virtueel uitgereikt en was Hollywood aanwezig via een Zoom-verbinding. Dit keer zou het evenement weer fysiek plaatsvinden. Onder meer de Nederlandse actrice Katja Herbers is in de race voor een prijs. Zij is genomineerd als beste actrice voor haar rol in de hitserie Evil.

Eerder deze week schrapte Fox al een programma rondom oudejaarsavond, dat live vanaf Times Square in New York uitgezonden zou worden. Dat kwam door het hoge aantal besmettingen in de stad, die aan het begin van de pandemie hard geraakt werd door het virus. Ook werden er al verschillende shows op Broadway geannuleerd.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren