logo songteksten.net

Finale Perfecte Plaatje trekt minder kijkers dan afgelopen jaar

De finale van Het Perfecte Plaatje heeft dit jaar minder kijkers getrokken dan de vorige editie. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. In totaal zagen woensdag 1,45 miljoen mensen hoe Patrick Martens het zesde seizoen won. De finale trok in 2020 nog ruim 1,6 miljoen kijkers.

Martens, die eerder deze week bekendmaakte een nieuwe relatie te hebben, eindigde met het eindcijfer 8,2. De presentator van Koffietijd mag als winnaar een fotoreportage maken voor National Geographic Magazine.

SBS6 had woensdagavond een succes met Het Nationale Verkeersexamen 2021. Het programma, waarin BN'ers opnieuw verkeersexamen deden, werd gezien door 644.000 mensen. Alle BN'ers die meededen, zoals Olcay Gulsen, Bert van Leeuwen, Catherine Keyl en René le Blanc, zakten.

Alexander Pechtold, de baas van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), stelde eerder deze week te hopen dat het programma een traditie wordt die mensen bewust maakt dat de verkeersregels doorlopend wijzigen en dat automobilisten daar goed van op te hoogte moeten zijn.

Het best bekeken programma van de avond was, traditiegetrouw, het NOS Journaal van 20.00 uur. Hier keken ruim 2 miljoen mensen naar.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren