logo songteksten.net

Vlaamse zender Play4 onderzoekt opties voor Nederlandse kijkers

Er zijn geen mogelijkheden voor Nederlandse kijkers om donderdagavond de finale van de Vlaamse editie van De Slimste Mens te zien. Dat laat een woordvoerder van de Belgische zender Play4, die het spel in Belgiƫ uitzendt, weten. De zender onderzoekt wel de mogelijkheden om dit in de toekomst te veranderen, voegt de woordvoerder daaraan toe.

"We hebben op sociale media gemerkt dat dit programma erg leeft in Nederland, zeker door de Nederlandse kandidaten", legt ze uit. "Ook voor bijvoorbeeld het programma De Verhulstjes is best interesse vanuit jullie land. Gert is daar natuurlijk ook heel populair."

Daarom bekijkt Play4 hoe dit aangepast zou kunnen worden. Over op welke termijn dit gaat gebeuren, kan de zegsvrouw nog niets zeggen. Play4 maakt onderdeel uit van Telenet en SBS Belgium.

De finale van de Vlaamse versie van De Slimste Mens kent dit seizoen twee Nederlanders. Zowel cabaretier Arjen Lubach als zangeres Merol zijn doorgedrongen tot de laatste uitzending, die donderdagavond te zien is.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren