logo songteksten.net

Linda de Mol-hit Alles op Tafel komt na lockdown terug in de bios

Alles op Tafel, de nieuwe film van Linda de Mol en het team achter Gooische Vrouwen, keert na de coronalockdown terug in de Nederlandse bioscopen. De verwachting is dat de film half januari weer in de theaters te zien zal zijn. Dat heeft distributeur Independent Films vrijdag gemeld.

De Nederlandse remake van de Italiaanse hit Perfetti Sconosciuti was een van de weinige titels die in november in de bioscopen stand hield tegen het geweld van James Bond. De film trok sinds de release begin november al bijna 300.000 bezoekers.

Alles op Tafel vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten.

Behalve Linda de Mol spelen Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in de film. Het scenario van Alles op Tafel is geschreven door Frank Houtappels, de regie was in handen van Will Koopman.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren