logo songteksten.net

Pete Doherty vlucht voor geest Amy Winehouse

(Novum) - Pete Doherty is gevlucht omdat Amy Winehouse door zijn huis in Londen spookt. De zanger beweert dat de geest van de overleden Winehouse hem al vier keer heeft bezocht, schrijft de Britse boulevardkrant The Sun.

Doherty woont in de Londense wijk Camden, vlak bij het huis waar Amy in juli overleed. Hij was een goede vriend van de zangeres. De 32-jarige zanger zou haar geest meerdere malen door zijn slaapkamer hebben zien dwalen. Doherty is vertrokken naar Parijs, in de hoop dat Winehouse hem daar met rust laat.

"Hij weet zeker dat hij haar geest heeft gezien", vertelt een vriend van de Babyshambles-frontman. "Veel mensen denken dat hij last heeft van visioenen door zijn drugsverslaving. Maar Pete zegt dat hij clean is." Doherty kampt al jaren met een drugs- en drankverslaving.

De zanger bracht twee maanden geleden nog een ode aan Winehouse, tijdens een concert in Londen. Hij maakte toen ook bekend dat dat voorlopig zijn laatste optreden was. Doherty vertelde dat hij zich wil terugtrekken uit de publiciteit om dingen op een rijtje te zetten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren