logo songteksten.net

Nog twee leden BTS testen positief op coronavirus

Nog twee leden van de succesvolle K-popgroep BTS hebben zaterdag positief getest op het coronavirus. Dat heeft het management van de groep, Big Hit Music, in een verklaring laten weten. Het gaat om rapper RM en zanger Jin. De mannen keerden eerder deze maand terug in Zuid-Korea, na een reeks concerten in de Verenigde Staten.

De 27-jarige RM, die eigenlijk Kim Nam-joon heet, vertoonde volgens Big Hit Music geen symptomen. De 29-jarige zanger Kim Seok-jin, beter bekend als Jin, had milde klachten. Vrijdag werd al bekend dat rapper Suga van de formatie ook al besmet was geraakt met het coronavirus.

De kans is klein dat de leden van BTS elkaar hebben aangestoken. Volgens Big Hit Music hadden de mannen geen contact met andere groepsleden nadat ze terugkeerden in Zuid-Korea. Het management liet ook weten dat alle leden die tot nu toe een besmetting hebben opgelopen, al een tweede dosis van een coronavaccin hebben ontvangen in augustus.

BTS is een van de populairste K-popbands ter wereld. De zevenkoppige groep scoorde het afgelopen jaar hits als Dynamite, Butter en Permission to Dance.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren