logo songteksten.net

Jean-Marc Vallée waarschijnlijk overleden aan hartaanval

De 58-jarige regisseur Jean-Marc Vallée is waarschijnlijk overleden aan een hartaanval. Dat hebben bronnen gemeld aan de Amerikaanse website Deadline. Maandag werd bekend dat de Canadese filmregisseur overleed in een vakantiehuisje bij Quebec.

The Big Little Lies-regisseur zou dat weekend gasten ontvangen in zijn vakantiehuis. Hij werd op 26 december in de ochtend gevonden. Waarschijnlijk overleed hij een dag eerder.

Vallée stond bekend om zijn gezonde leefstijl. Hij dronk niet, sportte vaak en deed veel ademhalingsoefeningen. Zo was hij groot fan van Wim Hof, de Nederlandse man die het nemen van ijsbaden populair maakte.

Vallée was vooral bekend van de serie Big Little Lies en de film Dallas Buyers Club. Voor de serie ontving de regisseur diverse prijzen, waaronder een Emmy Award en een Directors Guild Award. De serie met onder anderen Nicole Kidman vertelt over een rijke wijk waar een moord een reeks geheimen aan het licht brengt. Dallas Buyers Club leverde beide hoofdrolspelers Matthew McConaughey en Jared Leto een Oscar op. Vallée werd genomineerd voor zijn regie.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren