logo songteksten.net

P. Diddy brengt hulde aan Heavy D

(Novum/AP) - P. Diddy brengt vrijdag een laatste eerbetoon aan zijn overleden maatje Heavy D. Hij spreekt dan op de begrafenis van de rapper, die vorige week op 44-jarige leeftijd overleed.

"Ik ben kapot door het overlijden van mijn dierbare vriend", zegt Diddy. "Hij was een prachtig mens en heeft de weg geplaveid voor een hiphopgeneratie. We waren als broers. Ik zal hem meer missen dan woorden kunnen uitdrukken."

Heavy D, die werd geboren als Dwight Arrington Myers, stierf vorige week in een ziekenhuis in Los Angeles nadat hij in de buurt van zijn huis in elkaar was gezakt. De rapper wordt begraven tijdens een besloten ceremonie in Mount Vernon, bij New York.

Heavy D brak in 1987 door met het album Living Large. Hij was vooral bekend van de hits Now That We Found Love en Who's the Man. In de jaren negentig werd hij topman van Uptown Records, waar ook Mary J. Blige was ondergebracht. De zangeres noemt D een 'engel en beschermer'. "Hij was een van de weinigen die altijd iets inspirerends en stimulerends konden zeggen. Hij was enorm opgetogen en optimistisch."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren