logo songteksten.net

Tweelingaankondiging Ronaldo meest geliket op Instagram

De post waarin Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez aankondigden dat ze een tweeling verwachten, was het populairste bericht op Instagram in 2021. Tot die conclusie komt popcultuursite Uproxx met nog vier dagen in het jaar te gaan.

Het babynieuws van de voetballer werd 32 miljoen keer geliket. Dat waren zes miljoen meer likes dan de post kreeg waarin Ariana Grande bekendmaakte dat ze getrouwd was. De zwangerschapsaankondiging van Kylie Jenner staat op de derde plek met 24 miljoen likes.

De top drie is niet heel onverwacht, omdat Cristiano Ronaldo, Ariana Grande en Kylie Jenner bij de vier meest gevolgde sterren op Instagram zitten. Die wordt aangevuld met Lionel Messi. Die voetballer neemt met een post over zijn overstap naar Paris Saint-Germain de vijfde plek in op de lijst van Uproxx, met ruim 22 miljoen likes.

Uproxx gebruikte de lijst die Wikipedia geregeld bijwerkt van Instagramposts met de meeste likes ooit en zocht van de populairste posts van 2021 de actuele cijfers op voor een laatste update.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren