logo songteksten.net

Gordon ontkent vermeend geweldsincident

Gordon heeft vorige week geen geweld gebruikt tijdens een mogelijke confrontatie met zijn ex Jeffrey. Dat laat zijn manager desgevraagd weten na geruchten hierover in verschillende media.

Het management stelt eigenlijk niet te willen reageren op de berichten. "Maar gezien de uitlatingen op verscheidene kanalen dat Gordon geweld zou hebben gepleegd tegenover Jeffrey, kunnen wij niet meer onze lippen op elkaar houden. Hierbij willen we dan ook mededelen dat er geen geweld is geweest. En dat deze verhalen pertinent onjuist zijn."

Socialmediainfluencer Yvonne Coldeweijer, die een juicekanaal heeft op YouTube, stelt dat Jeffrey Gordon vorige week bezocht in Dubai. De twee zouden vervolgens ruzie hebben gekregen toen duidelijk werd dat er geen romantische hereniging zou komen. De zanger en presentator zou hierbij geweld hebben gebruikt. Coldeweijer zegt hier beelden van in bezit te hebben.

Eind oktober werd duidelijk dat de relatie tussen Gordon en Jeffrey op de klippen was gelopen. Het tweetal emigreerde een week eerder nog samen naar Dubai. "Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen", zo schreef Gordon op Instagram. "We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug. We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe!"

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren