logo songteksten.net

Fans boos op Kim Kardashian voor Spider-Man-spoilers

Een groot aantal van de 273 miljoen volgers die Kim Kardashian op Instagram heeft was niet te spreken over het feit dat de realityster spoilers weggaf van de nieuwe film Spider-Man: No Way Home. Kim deelde via Instagram Stories een paar belangrijke zaken van de film, die volgens fans niet bekend gemaakt hadden mogen worden om het niet te verpesten voor andere kijkers. Dit meldt Daily News.

Volgens de fans is het een ongeschreven regel om je telefoon niet te gebruiken tijdens het kijken van de film, laat staan het filmen van een bepaalde scène. "Dat kan echt niet als er nog zoveel mensen naar moeten kijken. Leuk dat jij het privilege hebt om als een van de eerste 'lucky ones' te kijken maar verklap dan vooral geen dingen uit de film," aldus een volger.

Hoewel een story op Instagram normaal gesproken na 24 uur verdwijnt, haalde Kim haar story nu al eerder weg om haar volgers niet nog bozer te maken. "Ik heb alles wat betreft Spider-Man geblokt en dan komt zij ineens met allerlei onthullingen die je niet wilt weten omdat je daar zelf achter wil komen. Wat een enorme sof dit, ze verpest het gewoon voor miljoenen mensen," schreef een boze fan op sociale media.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren