logo songteksten.net

Bret Michaels dankt God dat hij nog in leven is

(Novum) - Bret Michaels voelt zich gezegend nog in leven te zijn. De rockzanger overleefde vorig jaar meerdere ernstige aandoeningen waaronder een hersenbloeding en een gat in zijn hart. "Het is een zware tijd geweest. Maar ik voel me erg goed. Ik voel me gezegend dat ik er nog ben," vertelt de 48-jarige zanger aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De ellende begon voor Michaels in april vorig jaar, toen met spoed zijn blinde darm moest worden verwijderd. Een paar dagen na deze operatie werd de voormalige voorman van Poison opgenomen met een hersenbloeding, waarvoor hij twee weken lang op de intensive care lag.

Nog geen maand na zijn thuiskomst belandde hij weer in het ziekenhuis, ditmaal door een kleine beroerte. Artsen ontdekten toen een gaatje in het hart van de zanger. In december vorig jaar werd hij hier succesvol aan geopereerd.

"Ik heb het aan een hogere macht te danken dat ik nog leef. Het was gewoon nog niet mijn tijd om te gaan." Michaels gelooft dat God andere plannen met hem heeft, en dat hij daarom nog in leven is. "Liefdadigheidswerk doen en het helpen van anderen is erg belangrijk voor mij geworden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren