logo songteksten.net

Vanaf januari nieuwe nachtshow met vijf omroepen op NPO Radio 1

De nachtprogrammering op NPO Radio 1 wordt vanaf 1 januari anders ingevuld. De zender lanceert dan namelijk een nieuw programma dat van maandag tot en met vrijdag tussen 02.00 en 05.00 uur te horen zal zijn. Voor het programma De Nacht van... werken bovendien vijf verschillende omroepen samen.

De NTR, EO, KRO-NCRV, BNNVARA en de nieuwe Omroep ZWART zullen allen een nacht voor hun rekening nemen. In iedere uitzending wordt er met verschillende studiogasten gesproken en komen ook luisteraars aan het woord die hun eigen vragen mogen stellen aan de gasten.

Mirthe van der Drift (NTR en KRO-NCRV), Jan Willem Wesselink (EO), Merel Wielaert (BNNVARA) en Ciana Mayam (Omroep ZWART) zullen de show namens hun omroep presenteren. "Nachtradio heeft een hele andere vibe dan overdag, de nacht is intiemer en creƫert daarmee al een bepaalde sfeer van knusheid en samenzijn", aldus Wielaert. "Maar de nacht kent ook avontuur en uitspattingen, die combinatie maakt de nacht zowel onvoorspelbaar als kwetsbaar, spannend dus!"

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren