logo songteksten.net

Ye breekt huis tegenover ex Kim Kardashian af voor nieuw ontwerp

Het huis dat Kanye West heeft gekocht tegenover de villa van zijn aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian gaat tegen de vlakte. De rapper, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, heeft het puur om de lokatie gekocht en niet om het huis. West zou grootse plannen hebben met het plot, als het huidige pand verwijderd is. Dit meldt People.

"Hij heeft een duidelijke visie voor ogen en gaat hier iets bouwen dat aan al zijn wensen en eisen voldoet qua architectuur en comfort. Ye wil heel graag dicht bij zijn vier kinderen wonen en de villa die hij onlangs kocht in Malibu ligt op 30 minuten rijden, als het verkeer mee zit. Dat vond hij te ver, omdat hij het fijn vindt dat de kinderen makkelijk van hem naar Kim kunnen en andersom," aldus een bron.

De rapper heeft ondertussen ook een van zijn twee ranches in Wyoming te koop gezet voor 9,7 miljoen euro.

Hoewel Ye hoop blijft houden op een hereniging met Kim, lijkt dat niet te gaan gebeuren. Zij datet al een poosje met met komiek Pete Davidson en eerder deze maand werd bekend dat Kim haar eigen achternaam terug wil. De realityster draagt nu nog de achternaam van haar aanstaande ex-man, maar heeft een verzoek ingediend bij de rechter om daarvan af te komen. Bovendien diende ze een verzoek in bij de rechter om de scheiding met Ye er sneller door te krijgen.

West en Kardashian gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het stel heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2).

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren