logo songteksten.net

Roelof Hemmen noemt einde ochtendshow 538 'tamelijk bruut'

Roelof Hemmen vindt het jammer dat er vrij abrupt een einde is gekomen aan de 538 Ochtendshow met Frank Dane. De vaste nieuwslezer van het programma gaat het team missen, schrijft hij op Instagram.

"Elke ochtend de 538 Ochtendshow maken was geweldig. We hebben gelachen en gehuild. We zijn maatjes geworden. En we hebben topradio gemaakt", stelt Hemmen, die in mei vorig jaar Henk Blok opvolgde. "Ik ben trots dat ik anderhalf jaar van dit gezelschap deel mocht uitmaken. Het avontuur eindigde te vroeg en tamelijk bruut. Gelukkig gaan we binnenkort met z’n allen barbecueën. En een wijntje drinken. Of drie."

Talpa maakte dinsdag bekend dat vanaf volgende week Wietze de Jager en Klaas van der Eerden de ochtendshow zullen maken. Dane en zijn team werden maandag hierover ingelicht.

Volgens Radio 538 was het in eerste instantie de bedoeling om de nieuwe ochtendshow pas te laten starten op 31 januari in plaats van aanstaande maandag al. "We hebben dit op verzoek van het team van Frank naar voren gehaald", zo liet de zender desgevraagd weten.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren