logo songteksten.net

Daphne Deckers hoopt op veel rimpels

(Novum) - Daphne Deckers hoopt dat ze erg veel rimpels krijgt. Het 43-jarige ex-model maakt dan ook geen enkel probleem van ouder worden. "Leeftijd is vooral voor andere mensen een hot topic", vertelt Deckers voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik heb een column geschreven over dat ik 40 werd, ik heb ook een column geschreven toen ik 30 werd en ik ga ook een column schrijven als ik 50 word", voorspelt Deckers.

De blondine vindt het geen enkel probleem dat ze de 40 is gepasseerd. "40 is helemaal niet het nieuwe 30, 40 is gewoon het nieuwe 40. Als jij je goed voelt als je 40 bent, more power to you. En als je depressief wil worden, vind ik het ook prima."

Ook van de toename van haar rimpels ligt Deckers niet wakker. "Ik hoop straks heel oud en rimpelig te worden, lekker. Ik kom nu op een leeftijd dat ouders van vrienden en vriendinnen komen te overlijden of ernstig ziek worden. Dan denk ik: waar gaat die discussie over rimpels over?"

Volgens de schrijfster, presentatrice en actrice is maar een ding erger dan ouder worden. "En dat is niet ouder worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren