logo songteksten.net

Vriend Britney Spears deed auditie voor reboot Sex And The City

Sam Asghari, de 27-jarige vriend van Britney Spears, heeft via sociale media laten weten afgewezen te zijn voor een klein rolletje in And Just Like That..., de reboot van de populaire jaren-90 serie Sex And The City. Asghari ging voor een rol als fysiotherapeut van hoofdpersonage Carrie Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker, maar werd gepasseerd door de 35-jarige Australische acteur Ryan Cooper.

Het zou gaan om een rol in de vijfde aflevering van het seizoen. "Jeetje, ik keek er echt naar uit om deze rol te spelen. Maar dikke felicitaties naar de gast die de rol uiteindelijk heeft gekregen, het is een coole rol!", aldus Sam.

Asghari hoopt al een tijdje door te breken als acteur in Hollywood maar heeft tot nu toe slechts wat gastrolletjes in series gespeeld. Wellicht verandert dat als hij de opnames van de film Hot Seat heeft voltooid, waarin hij naast Mel Gibson is te zien. In oktober werd bekend dat hij deze klus te pakken had.

"Mijn ultieme doel is om de eerste superhero te spelen die uit het Midden-Oosten komt. Ik doe veel MMA training, evenals schiet-en stunttraining, wat me bijna zo allround maakt als Tom Cruise wat betreft actie. En hoewel mijn hart bij actiefilms ligt, ben ik zeker ook goed genoeg om in drama's te spelen. Dat is het werk dat een acteur doet," aldus Sam.

Asghari is sinds 2016 samen met Spears en verloofde zich in september met haar.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren