logo songteksten.net

Sterren herdenken overleden Betty White (99)

Verscheidene sterren hebben op sociale media herinneringen aan de vrijdag overleden Betty White (99) gedeeld. Onder anderen Ryan Reynolds, Ellen DeGeneres en Star Trek-acteur George Takei plaatsen een bericht aan de actrice.

"Hoewel Betty op het punt stond om 100 te worden, dacht ik dat ze het eeuwige leven had", zei haar manager en vriend Jeff Witjas. Hij bevestigde haar dood tegenover het tijdschrift People.

"De wereld ziet er nu anders uit. Ze was geweldig in het voldoen aan alle verwachtingen", schrijft Reynolds, die samen met White in de film The Proposal speelde. "Ze slaagde erin heel oud te worden, maar op de een of andere manier niet oud genoeg. We zullen je missen, Betty. Nu ken je mijn geheimpje."

"Wat een geweldig leven", schrijft presentatrice Ellen DeGeneres. "Ik ben zo dankbaar voor elke seconde die ik met Betty White heb doorgebracht."

Ook Star Trek-legende George Takei plaatst een ode aan de actrice. "Onze nationale trots, Betty White, is vlak voor haar 100e verjaardag overleden. Ze is naar de hemel gegaan om de sterren te verblijden met haar stijl, humor en charme. Een groot gemis voor ons allemaal."

White kreeg vooral bekendheid door haar rollen in de series The Golden Girls en Hot in Cleveland en de film The Proposal. In de serie The Golden Girls speelde ze de hoofdrol, het personage Rose Nylund. De serie was van 1985 tot 1992 te zien en gaat over vier oudere vrouwen die samen in Miami wonen. In Nederland werd de serie vanaf 1986 uitgezonden bij de VARA. White won diverse prijzen voor haar rol.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren