logo songteksten.net

Nieuw seizoen Wie is de Mol? gaat weer van start

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag weer wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO 1. Dit jaar doen niet tien, maar elf bekende Nederlanders aan het programma mee, dat zich dit keer afspeelt in Albanië. Het 22e seizoen wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken, die dat voor de vijfde keer doet.

Dit jaar doen presentatrice Hila Noorzai, journalist Welmoed Sijtsma, acteur Everon Jackson Hooi, cabaretier Thomas van Luyn, presentator Fresia Cousiño Arias, journalist Arno Kantelberg, zangeres Kim-Lian van der Meij, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann, operazangeres Laetitia Gerards en rapper Glen Faria mee aan het spelprogramma. De spelers werden tijdens de opnames in augustus bekendgemaakt.

Daarnaast kon het publiek voor het eerst direct invloed uitoefenen op het spel. De kandidaten moesten het publiek ervan overtuigen dat zij niet de Mol zijn. Kijkers konden vervolgens stemmen op degene die het meest verdacht leek. Degene met de minste stemmen, wiens identiteit in de eerste aflevering bekend wordt gemaakt, krijgt twee vrijstellingen, ook voor een medekandidaat. Kantelberg kreeg de meeste stemmen.

Niet de Mol

Ook nieuw is de onlineserie Niet de Mol, dat wordt gepresenteerd door oud-deelnemer Splinter Chabot. De presentator interviewt hierin elke zaterdagavond een van de kandidaten die het spel moet verlaten. Behalve deze onlineserie presenteert Chabot ook de Wie is de Mol?-podcast, waarin hij onder andere meer vertelt over de kandidaten.

Verder wordt zaterdagavond in het programma MolTalk op NPO 3 nog op de uitzending teruggekeken door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. Lavezzi Rutjes bespreekt in kinderprogramma Mollenstreken op zondag de aflevering van de avond ervoor. Tot slot is er nog een app van het programma, waarin fans met vrienden poules kunnen starten en kunnen raden wie doorgaan of afvallen in het programma.

Oud-voetbalster Roxanne 'Rocky' Hehakaija ontmaskerde vorig jaar actrice Renée Fokker als Mol en won hiermee de finale van het 21e seizoen van Wie is de Mol?.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren