logo songteksten.net

Henny Vrienten: Symphonica was juiste aanbieding

(Novum) - Henny Vrienten noemt Symphonica in Rosso 'de juiste aanbieding' waar Doe Maar op wachtte. Doe Maar verzorgt volgend jaar, na onder meer Marco Borsato en Lionel Richie, een Symphonica in Rosso-concert, werd dinsdag bekend.

"Zo'n twee maanden geleden werden we benaderd", vertelt Vrienten aan RTL Boulevard. "We vonden het heel leuk om erover na te denken en toen we er even later over gingen praten hadden we nog meer zin om het te gaan doen." Doe Maar verzorgt op woensdag 17 oktober een concert in het Gelredome. De voorverkoop start vrijdag.

"Wat we in eerste plaats zoeken is een plek om samen te spelen. Toen we in 2008 een paar keer de Kuip hadden gedaan, speelden we beter dan ooit. Toen zeiden we: we bestaan weer. Het wachten was op een leuke aanbieding. Die is nu gekomen", glundert Vrienten over Symphonica in Rosso.

Vrienten sluit niet uit dat er ter gelegenheid van het concert nieuw Doe Maar-materiaal wordt uitgebracht. "We hebben nog een jaar en we hebben nog opnames liggen." Toch zegt Vrienten niet meteen toe. "We willen niet iets uitbrengen om maar iets uit te brengen, maar alleen als we een heel goed nummer hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren