logo songteksten.net

Acteur Will Arnett vervangt Armie Hammer in voetbalcomedy

Acteur Will Arnett vervangt zijn vakgenoot Armie Hammer in de film Next Goal Wins, een comedy over voetbal. Hammer raakte vorig jaar in opspraak onder meer door berichten over kannibalisme en een politieonderzoek naar een vermeende aanranding.

Volgens Deadline neemt Arnett, bekend van onder andere de serie Arrested Development, de rol over omdat Hammer niet beschikbaar was toen enkele scenes opnieuw moesten worden gefilmd. Hammer nam afgelopen jaar zijn intrek in een kliniek om van zijn drugs-, alcohol- en seksproblemen af te komen. Hij deed dat na beschuldigingen van seksueel misbruik. Ook werd de The Social Network-acteur in verband gebracht met kannibalisme. Het onderzoek naar de vermeende aanranding door Hammer is inmiddels afgerond en het lijkt erop dat de acteur niet vervolgd gaat worden.

De film Next Goal Wins wordt gemaakt door Oscarwinnares Taika Waititi en gaat over een extreem slecht Amerikaans voetbalteam dat ooit een wedstrijd verloor met 31-0. Bekende namen in de film zijn onder anderen Elizabeth Moss en Michael Fassbender.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren