logo songteksten.net

Suzanne Klemann is eerste afvaller Wie is de Mol?

Suzanne Klemann is de eerste afvaller van het 22e seizoen van Wie is de Mol. Aan het einde van de aflevering moesten alle kandidaten een test invullen, met allerlei vragen over de identiteit van de Mol. De zangeres deed dat het slechtst en moest daarom haar koffers pakken.

Dit jaar doen niet tien, maar elf bekende Nederlanders mee aan het programma, dat zich dit keer afspeelt in Albanië. Presentatrice Hila Noorzai, journalist Welmoed Sijtsma, acteur Everon Jackson Hooi, cabaretier Thomas van Luyn, presentator Fresia Cousiño Arias, journalist Arno Kantelberg, zangeres Kim-Lian van der Meij, presentator Sahil Amar Aïssa, operazangeres Laetitia Gerards en rapper Glen Faria zitten nu nog in het spel.

Het publiek kon ook voor de eerste keer direct invloed uitoefenen op het spel. De kandidaten moesten het publiek ervan overtuigen dat zij niet de Mol zijn. Kijkers konden vervolgens stemmen op degene die het meest verdacht leek. Kantelberg werd het meest verdacht gevonden. Glen Faria kreeg de minste stemmen en verdiende daarmee een vrijstelling. Ook mocht hij vrijstelling verlenen aan een medekandidaat, waarbij hij koos voor Everon Jackson Hooi.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren