logo songteksten.net

Thorn de Vries en Mandy Woelkens verwelkomen eerste kindje

Thorn de Vries en diens vriendin Mandy Woelkens zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Op Instagram deelt het stel een foto van vlak na de geboorte.

"Verliefd. Ik kan naar je blijven kijken baby Z. En ik ben zo zo zo trots op @mandywoelkens voor hoe ze jou ter wereld heeft gebracht", schrijft De Vries bij de foto, die ook op de pagina van Woelkens staat. "Er is iets in mijn hart geopend waarvan ik het gevoel niet kan beschrijven. Dat het alles en meer is, doet namelijk zelfs nog tekort. Deze kleine is mijn hele hart. Wij zijn compleet", schrijft zij erbij.

Eind augustus maakten De Vries en Woelkens bekend in verwachting te zijn. "Het is je nieuwe fave queer baby mommy met haar baby zaddy", schreef Woelkens toen bij de foto's met haar zwangere buik. Met 'zaddy' wordt verwezen naar De Vries, die zich identificeert als non-binair.

Recent brachten De Vries en Woelkens samen een boek uit, FAQ Gender. Daarin beantwoorden ze door middel van hun eigen ervaringen vragen over gender. Zo komt onder meer aan bod hoe je weet of je non-binair bent en hoe je een non-binair iemand aanspreekt.

Laatst gewijzigd op: 4 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren