logo songteksten.net

Bewoners nemen intrek in Big Brother-huis

De realityserie Big Brother gaat weer van start. Maandag nemen acht bewoners hun intrek in het huis waar ze honderd dagen afgesloten van de buitenwereld moeten blijven. De serie wordt net als vorig jaar gemaakt door RTL en het Belgische Play4.

De makers beloven dat het nieuwe seizoen "zwaarder, spannender en onvoorspelbaarder" wordt dan vorig jaar. Ook krijgt de kijker meer invloed op het verloop van het spel en heeft het huis een make-over gekregen.

Vorig jaar maakte Big Brother, veertien jaar na het laatste seizoen, een doorstart. De serie werd voor een RTL 5-programma goed bekeken. Dagelijks volgden zo'n 400.000 mensen de ontwikkelingen van de bewoners op tv.

Kijkers hadden wel kritiek op de makers. De samenvattingen werden zo geknipt dat er volgens de volgers van de livestream op Videoland een heel ander beeld van de bewoners werd geschetst. Ook waren veel mensen boos na afloop van de finale. De website waarop gestemd kon worden liep vast waardoor talloze mensen hun favoriet niet konden steunen.

De winst ging uiteindelijk naar de Nederlandse Jill Goede. Zij kreeg van de kijkers de voorkeur boven de Vlaming Nick Kraft en won ruim 70.000 euro.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren