logo songteksten.net

Betty White nam vlak voor dood videoboodschap op voor fans

Tien dagen voor haar overlijden heeft Betty White nog een video gemaakt om haar fans te bedanken. Dat vertelt een van de producenten van special Betty White: A Celebration maandag aan Entertainment Tonight.

De docu werd eigenlijk gemaakt voor de honderdste verjaardag van de Golden Girls-ster op 17 januari. Het was de bedoeling dat fans in bijna 900 bioscopen door heel Amerika de verjaardag van de actrice zouden vieren met de film, die een kijkje geeft in het leven van de Hollywoodveterane. Na haar dood op oudjaarsdag besloten de makers het event door te laten gaan, zij het in aangepaste vorm. In plaats van Betty White: 100 Years Young — A Birthday Celebration, is de documentaire nu te zien onder de titel Betty White: A Celebration.

Volgens producent Steve Boettcher nam White een korte video op die tijdens het evenement zou worden afgespeeld. "Ze zag er geweldig uit, ze vond het heerlijk om 'glammed up' te worden, zoals ze dat noemde: haar haar en make-up waren gedaan en ze was prachtig. Ze had een grote glimlach en wilde haar fans vanuit de grond van haar hart bedanken voor hun steun al die jaren."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren