logo songteksten.net

Stacey Rookhuizen in kerstnummer Playboy

(Novum) - Stacey Rookhuizen staat in vol ornaat in de kersteditie van Playboy. De 25-jarige presentatrice toog naar New York voor de pikante fotoshoot.

"Ik wil niet te veel verklappen, maar centraal in de shoot staat New York, spotten met verhoudingen en een Stacey zoals men die nog maar zelden heeft gezien", licht Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk een tipje van de sluier op. "Ik ben een gelukkig mens."

"Ik vind dat wel iets dat je een keer moet doen in je leven. Ik vind dat heel spannend", motiveerde Rookhuizen haar besluit woensdagavond in RTL Boulevard. "De locatie van de shoot is New York omdat ik ontzettend veel heb met die stad. Als ik er ben word ik altijd heel blij en heel vrolijk."

Na Amanda Krabbé en Britt Dekker is Rookhuizen de derde bekende Nederlander op rij die in het blootblad staat. Volgens Playboy is dat een unicum.

Stacey Rookhuizen had op jonge leeftijd al haar eigen platenmaatschappij. In 2009 dook ze voor het eerst op als jurylid van X Factor en momenteel is ze te zien in Project Catwalk.

Het kerstnummer met Stacey ligt vanaf 8 december in de winkel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren